Yılport Samsunspor’da, kötü gidişatın faturası teknik direktör Bayram Bektaş’a kesildi. Yapılan görüşmeler sonunda Bektaş ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldığı belirtildi.
Yılport Samsunspor’da üst üste kaybedilen puanlar sonrası teknik direktör Bayram Bektaş’ın kaderi belli oldu. Çaykur Rizespor beraberliği sonrasında gece yarısı sosyal medyadan ‘üzüntüsünü’ paylaşan Yüksel Yıldırım, “Çok üzgünüm. Rizespor maçında alınan beraberlikten dolayı taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayım. Samsunspor FK Yönetim Kurulu olarak acil olarak toplanıp ilk 5 haftadaki kötü gidişatın sonlandırılması için gerekli kararları vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı.
AVUKATLARIYLA BULUŞTU
Önceki gün oynanan maçın hemen ardından İstanbul’a dönen ve avukatlarıyla bir araya gelen başkan Yüksel Yıldırım, düğmeye bastı. Yapılan görüşmeler sonunda Bektaş’la yollar ayrıldı. Ayrıca Şampiyonluk kadrosu kurulmasına rağmen üst üste alınan skorların ve oynanan futbolun tatmin etmemesi başkan Yüksel Yıldırım’ın canını sıktığını ve sabrını taşırdığı, futbolcuları da sert bir dille uyaracağı ve önemli kararlar alacağı belirtildi.
KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI
Bektaş’la yolların ayrılmasının ardından kulüpten ise yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “Samsunspor Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği toplantı sonrasında, teknik direktörümüz Bayram Bektaş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Bayram Bektaş’a bugüne kadar Samsunsporumuza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında kendisine başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.
Kaynak: Gazete Gerçek


CHP Samsun Teşkilatından Güçlü Mesaj
CHP Samsun Teşkilatından Güçlü Mesaj
Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek