Samsun’un ev sahipliği yaptığı 10 takımdan 120 sporcunun katılımıyla düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Trampolin Şampiyonası sona erdi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, ‘Dereceye giren takım ve sporcularımızı tebrik ederim. İzleyici vatandaşlarımızın da burada olması ile birlikte bizlere bu güzelliği yaşattığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum’ dedi.
İL MÜDÜRÜ FEYZULLAH DERECİ TEBRİK ETTİ
Kulüplerarası Türkiye Trampolin Şampiyonası, 10 takımdan 120 sporcunun katılımıyla Samsun’da sona erdi. 10 kulüp ve 120 sporcunun yarıştığı Türkiye Trampolin Şampiyonası, Canik Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi. Yapılan yarışmaların ardından dereceye giren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, “Samsun’da Cimnastik Federasyonu tarafından, CimnastikTrampolin Türkiye Şampiyonası organize edildi. Toplamda 120 sporcu 10 kulüp katıldı. Özellikle trampolincimnastiği ile ilgili hocalarımızın ve sporcularımızın çok başarılı olduğunu biliyoruz. İzleyici vatandaşlarımızın da burada olması ile birlikte bizlere bu güzelliği yaşattığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bütün antrenörlere ve sporcularıtebrik ediyorum” diye konuştu.
ÖDÜLLER VERİLDİ
Yarışmaların sonunda dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü TunselAslankoç, Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Hasan Birol Yalçın, Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Cumhur Özçelik, Cimnastik Samsun İl Temsilcisi Salih Meriç, Yarışma Yönetmeni Rıfat Çağdaş Keskür, Uluslararası Hakem Prof. Dr. Hakan Ünal ve Milli Hakem Semih Sığırcı takdim etti.
DERECEYE GİREN TAKIMLAR;
BÜYÜK KADINLAR
- Bornova BLD. G.S.K
- Demir C.S.K
- İzmir Ege Kültür G.S.K
BÜYÜK ERKEKLER
- Şavkar C.S.K
- İzmir Ege Kültür G.S.K
- İzmir B.Ş BLD. S.K
GENÇ KADINLAR
- Samsun Cimnastik S.E.M G.S.K
- Pema Koleji G.S.K
GENÇ ERKEKLER
- Bolu C.S.K
- Bolkar C.S.K
- İzmir B.Ş BLD. S.K