20., 21. ve 22. Dönem Samsun Milletvekilliği yapan Musa Uzunkaya AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına destek verdi.
Musa Uzunkaya, AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe yöneticileri ve partililer ile bir araya geldi.
Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretinden ötürü Uzunkaya’ya teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Havza Belediye Başkanı İkiz, seçimin yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Ülkemiz yapılacak seçimlerle yeni bir döneme girecek. Ülkemizin daha güçlü olması için yapılan sistem değişikliği fiilen hayata geçecek. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye yoluna ve hedeflerine hızlı adımlar ile ilerleyecek. O yüzden 24 Haziran tarihi bizim için çok önemli. Milletin takdiri ile ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek. Mecliste ise 400 milletvekili ile güçlü bir AK Parti ile yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.
Uzunkaya burada yapmış olduğu konuşmada Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi tarihi bir seçim olduğunu belirterek; “Tüm dünyanın gözleri bizim üzerinde. Muhalefet icraat yapmın değil, 16 yılda Ak Parti iktidarı tarafından yapılanları yıkmanın derdinde. Bu bilnç ile hareket etmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız seçmekle iş bitmiyor. Onun arkasında duracak güçlü bir meclis lazım. O’da yine sizlerin desteği ile olacak. 24 Haziran’da inşallah ikinci bir bayramı kutlayacağız.” Dedi.



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Emre Güneş İlkadım’da Doğdu, Aday Oldu
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması
Halit Doğan, Çarşamba OSB’nin İlk Ruhsatını Teslim Etti