Atakum Hüseyin Avni Asal İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri okullarında bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek amacıyla Kızılay’ın da ‘Ay’ hecesini birleştirerek Hızır Ay yardım kulübünü kurdu.
Hüseyin Avni Asal İlkokul’u tarafından, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile okullarında bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek amacıyla kurulan “Hızır Ay” Yardımlaşma Kulübü”nün çalışma faaliyetlerinin anlatıldığı sunuma Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik ve veliler katıldı.
‘USULÜNE UYGUN OLARAK ULAŞTIRILIYOR’
Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Sosyal yardımlaşmanın öneminkinden izmit olgun escort bayan bahsederek, “Her ayın 20’sinde toplanan gıda malzemelerinin, ihtiyaç sahibi velilere onları rencide etmeden, usulüne uygun olarak ulaştırılıyor. Ayrıca faaliyete öğrenci ve velilerinin katılımından duyduğu memnuniyetimi belirt eritmek istiyorum. Bu güzel çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
YILDIZ, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Bu yıl üçüncüsü yapılan Vip escort mersin yardım organizasyonunda temin edilen gıda malzemeleri, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik tarafından velilere takdim edildi. Kaymakam Kemal Escort girls in adana Yıldız, emeği geçenlere teşekkür ederek, programa katılan velileri ağırlamak üzere makamına davet etti.
Köksal ÖNER



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Atakumlu Seyhan Karaoğlan’ı İstiyor
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması