Samsunlu, İzmir Karabağlar Gençlik Merkezinde Gençlik Lideri Tahsin Emre Sulubey Anakent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen muhteşem düğün törenin ardından İzmir Çeşme Kredi Yurtlar Kurumu personeli Cemile Özsoy ile hayatını birleştirdi.
Canik, Kampüsü Uğur Okulları Müdürü Seyit Ahmet Sulubey ve esi emekli Nesrin Sulubey çiftinin İzmir Karabağlar Gençlik Merkezinde Gençlik Lideri oğulları Tahsin Emre Sulubey ile Emekli Hasan Ali Özsoy ve esi Emekli Hediye Özsoy çiftinin İzmir Çeşme Kredi Yurtlar Kurumu personeli kızları Cemile Özsoy ile dünya evine girdi.
YENİ ÇİFLERİ YANLIZ BİRAKMADILAR
Düğüne Sulubey ve Özsoy ailelerinin yanı sıra İlkadım Belediye Başkanı Necattın Demirtaş, Ak Parti teşkilat Başkanı ve ayrıca Uğur Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ender Gür, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, İYİ Parti Ladik ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Sukas, Ladik İşadamları Derneği (Laysiad) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sukas, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner,Türk Eğitim Sen Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kuruoğlu, Ladik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Dönmez, Ladik Öğretmenevi Müdürü Hatice Sayın Ergül, okul müdürleri eğitim camiası katılırken, Tahsin Emre Sulubey Cemile Özsoy çifti,“ Bu önemli günümüzde bizimle birlikte olan davetlilerinize teşekkür ediyoruz ”dediler.



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Atakumlu Seyhan Karaoğlan’ı İstiyor
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması