Çarşamba Yeşilırmak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı Arif Sır’ın nezaretinde ilk toplantısını yaptı. Kurucu Başkan Arif Sır, ‘Verilen görevin bilimcideyim. Laik olacağım’ dedi.
Çarşamba Yeşilırmak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kurucu Başkan Arif Sır’ın nezaretinde düzenlen tanışma toplantısına üyelerinden Avukat Şenol Şen, Adnan Aslan, Mustafa Acar, Süleyman Akdemir, Mehmet Çelebi, Hüsnü Kuşak, Ercan Akgül, İrfan Zerey, Salih Sır, Nevzat Akkaya, Yusuf Yılmaz, Abdullah Gözüpek, Bülent Yılmaz, Mustafa Tekinbaş, Murat Yurt, Burhan Duman, İrfan Koçaslan, Köksal Öner, Cemil Cengiz ve Rasim Kademoğlu katıldı.
‘BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÖREV’
Görev adamı olduğunu vurgulayan İstanbul’da 1990 yılında Çarşambalılar Derneği’nin Kurucu Başkanlığını yapan Arif Sır, “Çarşamba Yeşilırmak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kurucu Başkanı olarak arkadaşlarımız tarafından onaylandı. Tabii ki benim gönlüm. Genç bir başkadır. Bu görevi bana laik gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilçemizin adına ilk adımızı atmış bulunmaktayız. Samsunumuz ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Haber: Köksal ÖNER



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Atakumlu Seyhan Karaoğlan’ı İstiyor
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması