2021 YKS’de Türkiye ve Samsun sıralamalarında derece yaparak göz dolduran Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileri Atakum Kaymakamı Kemal Yıldı tarafından ödüllendirildi.
2021 YKS’de Türkiye ve Samsun sıralamalarında derece yaparak göz dolduran Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileri Sözel puan türünde Türkiye 12’ incisi, Samsun 1’incisi Feyza Gül Tunçer, Sayısal (ham) puan türünde Türkiye 89’ uncusu, Samsun 1’incisi Yusuf Kesmen, Eşit ağırlık puan türünde Türkiye 68’incisi, Samsun 1’incsi ve sözel puan türünde Türkiye 26’incisı Merve Gül Yılmaz ile yine sözel puan türünde Türkiye 37’incisi Fatma Nur Güreldi Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız tarafından kabul edildiler.
GELECEĞE DAİR DÜŞÜNCELERİNİ DİNLEDİ
İlçe olarak önemli bir başarını altına imza attıklarını dile getiren Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, öğrencilerin sınava hazırlık sürecindeki çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunularak, geleceğe dair düşüncelerini dinledi, başarılarının daim olmasını temenni ederek; öğrenci Yusuf Kesmen ve Merve Gül Yılmaz’a hediyelerini takdim ettiler.
EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDEREK KUTLADI
Öğrencileri ile gurur duyduklarını anımsatan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik; Atakum ilçesinin eğitim alanında her zaman başarılarla birlikte anıldığını, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulunun, Samsun’da 3 puan türünde birincilik derecesi çıkartarak Atakum’un başarısını perçinlediğini belirterek, emeği geçen öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri, velileri tebrik ederek başarılar dilediler. Şampiyon öğrenciler de başarılı olmanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyleyip memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.
Haber: Köksal ÖNER
Gazipaşa escort
Finike escort
Elmadağ escort



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Atakumlu Seyhan Karaoğlan’ı İstiyor
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması