CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 31 Ağustos günü Samsun’da olacak. Samsun’a gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun programı netleşti.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 31 Ağustos Çarşamba günü Samsun’a geliyor. Kılıçdaroğlu, ilçelerde vatandaşın sorunlarını dinleyip temaslarda bulunacak.
İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanan Samsun programı;
Kılıçdaroğlu, 31 Ağustos Çarşamba günü Saat 9.30’da Vezirköprü İlçesinde STK Başkanları, Muhtarlar ve Kanaat Önderleri ile kahvaltı programında buluşup ardından esnaf ziyareti ve halkla buluşacak.
Saat 13.30’da Cumhuriyet Halk Partisi Meclis grubunu Bafra’da toplayacak.
Grup toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri, Parti Meclis Üyeleri Genel Başkan Yardımcıları ve Hemşerilerimiz katılacak.
Grup toplantı sonrası Bafra’da Esnaf ve Hemşerilerimizle buluşup ardından Alaçam’da Çeltik Üreticileri ile buluşacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Samsun ziyareti kapsamında 10 kişilik Milletvekili grubu Samsun’da BATI ve GÜNEY(İÇ) Bölge’de çalışmaya başladı



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Emre Güneş İlkadım’da Doğdu, Aday Oldu
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması
Halit Doğan, Çarşamba OSB’nin İlk Ruhsatını Teslim Etti