Samsun’da bedensel engelli 6 yaşındaki Görkem Kemal Bulut, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Yoğun mesaisine rağmen vatandaşları tek tek makamında ağırlayan ve tebrikleri kabul eden Başkan Demir’in ziyaretçileri arasında 6 yaşındaki bedensel engelli Görkem Kemal Bulut da yer aldı.
BAYRAK VE CUMHURBAŞKANI PORTRESİ İSTEDİ
Erken doğumdan kaynaklı sıkıntılar nedeniyle belden aşağısı tutmayan ve tekerlekli sandalyede hayatına devam eden 6 yaşındaki Görkem Kemal Bulut, babaannesi Halime Bulut ile birlikte Başkan Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Görkem Kemal Bulut, Başkan Mustafa Demir’den, ‘Türk bayrağı, Cumhurbaşkanının portresi ve Başkan Mustafa Demir ile çekindiği çerçeveletilmiş bir fotoğraf’ istedi.
Görkem ile yakından ilgilenen Başkan Mustafa Demir, taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verdi. Başkan Demir ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da katılacağı bir iftar yemeğine Görkem’in de davet edileceğini açıkladı.



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Atakumlu Seyhan Karaoğlan’ı İstiyor
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması