Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek Başkan Hacı Eyüb Güler ve Birliğe bağlı Oda Başkanları ile bir araya geldi.
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Ticaret Müdürü Kürşad Turpçu, İl AFAD Müdürü Levent Uçarlı ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı Oda Başkanlarının katılımıyla Birlik Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Covid-19 salgını ile vaka artışlarının Samsun’da çok yaygın olması nedeniyle basın önünde açıklama yapılarak esnaflara ve tüm Samsun halkına daha duyarlı olunması hakkında çağrı yapıldı. Hedef Mavi Samsun denilerek Kontrollü normalleşmenin sürdürülebilmesi ve piyasada çarkların dönebilmesi için herkes elini taşın altına koymalı çağrısı yapıldı.
Koronavirüsle mücadelede alınan tedbir ve kurallara uyma konusunda en büyük desteği esnaflardan gördüklerini belirten Vali Dağlı, “Başkanımızla ve esnaflarımızla sürekli irtibat halindeyiz ve esnaflarımıza bu dönemde nasıl yardımcı olunabileceği hususunda istişarelerde bulunuyoruz. Tüm esnaflarımızın açık olduğu ve özlemini duyduğumuz günlere dönebilmemiz için tüm vatandaşlarımızın koronavirüsle mücadelede desteğini bekliyoruz” dedi.



Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu: Elektronik Sigara ve Gıda Takviyesi Ele Geçirildi
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheliye Adli İşlem
Samsun Pirelendi
Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Atakumlu Seyhan Karaoğlan’ı İstiyor
Markus Gisdol’dan Adana Demirspor Açıklaması