Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı, Memur Sen Başkan Yardımcısı İlhan Öksüz, Sağlık çalışanlarını soğuk kış günlerinden koruması amacıyla dağıttıkları Turkuaz renkli şemsiyelerin alında birleştiriyor.
Son zamanlarda daha da artan sağlık çalışanlarına şiddet ve kötü muamele karşısında onların yanında olarak onların hak ve hukukunu gözeten Sağlık Sen Samsun Şubesi, sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon olarak şemsiye dağıttı.
Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı, Memur Sen Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi İlhan Öksüz, “ Samsun Sağlık Sen yönetim kurulu olarak güzel bir proje ortaya çıkardık, 2017 yılı için bütün üyelerimize promosyon olarak şemsiye belirledik ve dağıttık. Sağlık Sen her zaman olduğu gibi çalışanlarımız için elinden gelen neyse yapacaktır. Üyesine sahip çıkan ve kazanımları İle bütün sağlık çalışanlarımıza özlük haklarını tek tek kazanımlara imza atıyor. Bundan sonra çalışmalarımıza eskiden olduğu gibi daha da hız vererek devam ediyoruz. Ruh ve Sınır Hastalıkları Hastanesi temsilcimiz Hakan Arıkan, ve Emel Özcan ile birlikte üyelerimize 2017’de promosyon olarak şemsiye dağıttık. Bütün Sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın, Samsun da Sağlık çalışanlarımızı Sağlık Sen Şemsiyesi altına davet ediyorum” diye ifade etti.
Gül Gülsüm GÜNDÜZ / Akasyam Haber






Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Halit Doğan, Çarşamba OSB’nin İlk Ruhsatını Teslim Etti
Yeni Yatırımlarla Çarşamba Şehir Merkezi Büyüyor
Tekkeköy’de Turizm Haftası Kutlandı
Bağımlılıkla Mücadelede Kamu Politikaları Sempozyumu Başladı
TMMOB’dan 1 Mayıs Daveti