Samsun’da gece yarısından itibaren kesilen doğal gaz ile ilgili SAMGAZ’dan açıklama geldi. Peki Samsun’da doğalgaz ne zaman gelecek? İşte SAMGAZ’ın Samsun doğalgaz kesintisi ile ilgili açıklamaları.
Samsun’da gece yarısı 03:30 sıralarında alt yapı kurumu tarafından Kirazlık mevkinde yapılan çalışmalar sırasında ana doğal gaz hattına verilen hasar nedeniyle Tekkeköy ilçesi hariç Samsun genelinde doğal gaz kesintisi yaşandı. Yaşanan doğal gaz kesintisinin ardından vatandaşlar ise SAMGAZ’a bilgi almak için akın etti. ‘Doğal gaz kesintisi ne zaman bitecek’ sorusunun ise yanıtı bilinmiyor. Samsun’da yaşanan doğal gaz kesintisinin ardından SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ise, “16.12.2016 tarihinde yaşadığımız doğal gaz hasarında gerekli bilgilendirme ve açıklamalar yapılarak konunun önemine dikkat çekilmiştir. Ancak bugün aynı sorunun tekerrür etmesi maalesef üzüntü vericidir” dedi.
Samsun’da doğalgaz ne zaman açılacak?
Ayrıca hasar gören doğal gaz hattına saat 03.30 itibariyle hızlı bir şekilde müdahale edildiği ve doğal gaz arzının giderilmesi amacıyla çalışmaların kesintisiz bir şekilde sürdürüldüğü öğrenildi.
Tüp Gaz Kuyruğu
Yaşanan doğalgaz kesintisi sorunun ardından evlerde ve iş yerlerinde gazsız kalan vatandaşlar tüp bayilerine akın ederek tüp gaz kuyruğu yaşanmasına neden oldu.



Havza Sanayi Ve Kaplıcalarla Dirilişe Geçecek
Halit Doğan, Çarşamba OSB’nin İlk Ruhsatını Teslim Etti
Yeni Yatırımlarla Çarşamba Şehir Merkezi Büyüyor
Tekkeköy’de Turizm Haftası Kutlandı
Bağımlılıkla Mücadelede Kamu Politikaları Sempozyumu Başladı
TMMOB’dan 1 Mayıs Daveti