Haber Aramızda | Samsun Haberleri

OĞLAK BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMU

OĞLAK BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMU
400 views
03 Mayıs 2016 - 19:53

GENEL BAKIŞ

6 Mayıs tarihinde Boğa burcunda bir Yeniay oluşuyor. Merkür gerileme hareketinde. Ama Venüs, Boğa’da… Bu aşkta yeni bir karar alma anlamında Yeniay bizde önümüzü görebilme anlamında etkili olacak. Yeniay para getiriyor gibi.

20 Mayıs tarihinde Güneş, İkizler burcunda. Saplık anlamında, kilo verme açısından Oğlaklar için etkili bir dönem.

22 Mayıs tarihinde Yay burcunda bir Dolunay oluşuyor. Lütfen sosyalleşin. Hayatı olumlu yönde ele almaya çalışın. Dolunay’da size bu işareti verecek.

24 Mayıs’ta Venüs İkizler burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatımız ve iş ilişkilerimiz anlamında sağlam ve uzun gelişmelerin işaretçisi.

27 Mayıs ile 30 Haziran Mars Akrep’e geriliyor. Bunu Oğlaklar için hakikaten olumlu görüyorum. Mars, Akrep’te son derece sağlam bir duruştur. Her şey gönlünüzce olsun.

HAFTALARA GÖRE MAYIS AYI

2-8 Mayıs arası:
Sevgili Oğlaklar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, sizi keyiflendirici, huzur verici ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı olana yönelmenizde etkilidir. Bu aşk, çocuklar, genel olarak hobilerinizle alakalıdır. Kaliteli olandan yanayız. Güven unsurunu bilhassa ön planda tutarız. Ancak şunu da unutmayalım. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yenilikleri temkinli ve ölçülü bir şekilde gözden geçireceğiz. Geçtiğimiz Nisan ayında verdiğimiz kararlar, yaşanılan gelişmeler üzerinde şimdi yeniden düşüneceğiz. Yeniayın görünümleri bize yol göstericidir. Böylece Yeniayı geniş anlamda ele almış oluruz. Ay-Venüs kavuşumu, sevdiğimiz her şeyi sahiplenmemizi, maddi ve manevi anlamda kendimizi iyi hissetmemizi sağlayıcıdır. Aşkta huzur ve güvenin ne kadar kıymetli olduğunu biliriz. Ay-Neptün görünümü, hoş sözler, sevgi ve romantizm duygusunun yükselişidir. Kendimizi iyi hissederiz, canlanırız. Ay-Jüpiter görünümü, umudumuzu yükseltir. Derleme, düzenleme yönünde olumludur. Derli toplu, güven uyandıran ilişkileri tercih ederiz. Analiz gücümüz yüksektir. Sağlam olanla olmayanı birbirinden ayırt ederiz. Ay-Pluto görünümü, aşkta ve derinlikli düşünmeyi ve hayata güvenli şekilde bakabilmeyi sağlıyor. Dediğim gibi, Merkür geri hareketinde tabii ki daha dikkatliyiz. Sağlam ve uzun ömürlü olana yönelmeliyiz.

9-15 Mayıs arası:
9 Mayıs 2016-9 Eylül 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, hayata bakış açımızı, yaşamımızı düzenleme, verimli hale getirme yönündeki gelişimlerin işaretçisidir. Yüksek eğitim kadrolarında görev almak, eğitim görmek, eğitim vermek, işi yerinde mutfağında ter dökerek göz nuru ile öğrenmek veya bu yollardan geçmiş biri olarak başkalarına rehberlik etmek, dönemin etkileri arasında yer alır. İş yolculukları, toplantılar, bir projenin içinde yer almak veya onu hazırlamak gibi faaliyetler de süreç boyunca etkindir. İnancımız, hani şu hayatın tüm zorluklarında yılmadan ayakta durabilmemizi sağlayan gücümüz, bu dönemde yanımızdadır. Kendimize, yaptığımız işe adanmışlık ve bu adanmışlığın neticesinde insanlara yardımcı olmak bu seyir boyunca sizi ruhsal anlamda besleyicidir. Ticarette ahlaklı olmak, bir işin ustası olarak yaptığınız işe gönül vermek, unvanın, ürünün, şöhretin peşinde koşmak yerine, gerçekten samimi hislerle kendinizi işe vermek sürecin yansımaları arasında yer alır.

16-22 Mayıs arası:
20 Mayıs-20 Haziran tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek ve bu geçişi yöneten Merkür gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkilidir. Tedbirli ve dikkatli bir şekilde işlerimizi yapalım. Çalışma hayatınızla ilgili konularda gözümüz açık olsun. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgilenme anlamında bu süreci olumlu buluyorum. Ancak aşk hayatınızı ciddi anlamda gözden geçirmeyi sürdürelim.  Karşımıza yeni biri çıktığında, sağlığımızla ilgili bir sorun olduğunda mercek altına alarak üzerinde düşünelim.
Sevgili Oğlaklar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayata bakışımızı,  duygularımızı ve ruhumuzu anlamada, endişelerimizi veya sevinçlerimizi gözden geçirmede önemlidir. İnsanın kendiyle olan teması ne kadar kıymetlidir. Kendini tanımak hali diyoruz buna. Biz çoğu zaman her şeyi kritik eden ve hiçbir zaman hayatı oluruna bırakmaktan hoşlanmayan biriysek, bu Dolunayda kendi kendimizi yorarız. Huzursuz oluruz ve aslında düzeltebilecek işlerimizi içinden çıkılmaz hale getiririz. Bu durum bedensel ve ruhsal anlamda bizi yorar. Fazla iyi niyet de tabii ki iyi değil. Bazen özverinin sınırlarını bilememek, bir takım insanların arkamızdan dolaplar çevirmesine yol açar ki, bu Dolunayın etkileri arasında bu da yer alıyor. Görünümler çok önemli. İlki Ay-Mars kavuşumu. Bu bizim birçok meseleyi bazen gereğinden fazla abartılı ele alacağımızı işaret ediyor. Oysaki Mars geri hareket dönemindeyiz. Bu Dolunayda her şey göründüğünden farklı olabilir. Olmaz dediğimiz bir şey, birkaç ay sonra kendiliğinden oluşur. Bu da bizim lehimize olabilir. Onun için hayata karşı bilge bir duruş sergileyiniz. Umutsuz olmayınız. Güneş-Mars karşıtlığı doğru bilgiye ulaşmak, oldubittiye getirmemek, kararlarımızı gözden geçirmektir. Aşırı çalışmak, her işe atılmak, kendimizi düşünmemek nasıl yanlışsa, birileriyle çatışmak, meseleleri anlamadan karar vermek de o kadar yanlıştır. Mars geri hareketi, bir hazırlık dönemidir. Şu andaki projeler, işler veya yoğunluk sizi yorabilir. Öncelik sırasına göre halletmek yararlı olur. Merkür bugün Boğa burcunda düzeliyor. Ancak gölgeli günleri bir hafta daha etkilidir. Bu sizin zihnen sakinleşmenizi sağlar. Kendi içinizde bazı meseleleri gözden geçirmeye devam edersiniz. Değer yargılarınız, güvenilirlik, sağlamlık sizin için kıymetlidir. Belki biraz huzursuzsunuz. Ancak odaklandığınızda, neyin ne olduğunu tespit edebilecek zihne sahipsiniz. Ay-Neptün görünümü, kendi içinizde bazı meseleleri hassas şekilde ele alırsınız. Belki de bu mesele sandığınız gibi değildir. Onun için lütfen biraz sakin olunuz ve gerçekçi şekilde analiz ediniz.
22 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında düz seyirle Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımız, çocuklarımız, hayatı ele alış biçimimizle alakalı olarak güvenirlik, sağlamlık ve verimlilik olgularını gözden geçirmede önem taşıyor. Zihnimiz bu konularda soru işaretleriyle dolu ise, bunlara cevap bulmaya çalışacağız. Huzur arayışımız çok daha belirgin hale geliyor. Yavrumuzun sağlığı, eğitimi, hayatı veya bir evlat sahibi olmanın sorumluluğu üzerinde duracağız. Kaliteli bir yaşamın, sağlıklı bir hayat sürmenin başarı ve içsel anlamda ne kadar keyif verici bir şey olduğunu düşüneceğiz. Kendimize zaman ayıracağız ve molalar vereceğiz. Verimsiz, işlerliği olmayanlar yerine,  kazandırıcı ve geliştirici olanı tercih edeceğiz. Kendimize, sevdiklerimize, hayatımıza önem vereceğiz. Aşkta gelir geçer olanı değil, uzun vadeli olanı tercih edeceğiz. Düşünce yapımıza uyan kişiyi tercih edebiliriz. Fikirlerimizin doğruluğundan taviz vermeyiz. Huzur ararız ve ilişkilerde belli ölçümüz vardır. Bu ölçünün şaşmamasına gayret ederiz. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 24 Mayıs tarihinde, İkizler burcunda seyrine başlıyor.  Sohbetler etmek, sosyalleşmek, inatlaşmamak lazım. Öyle insanlar karşımıza çıkar ki, farklı görüş yapıları, düşünceleriyle bizi şaşırtabilirler.

23-29 Mayıs arası:
24 Mayıs-17 Haziran arasında Venüs-İkizler burcunda seyredecek. Sağlığınız, işteki verimliliğiniz, projeleriniz, insanlarla olan temaslarınızda belli bir gerginlik özellikle önümüzdeki 3 günlük süreçte etkili olabilir. Kimseyi çekecek halimiz yoktur. Ancak bu geçişi yöneten Merkürün geri hareketi sona erse de, gölgeli günleri ay sonuna kadar önem taşıyor. Sizin için, aşkta huzur, güven, sadakat, istikrar gibi olgular önemini koruyor. Bastığınız adıma, yaptığınız işe, verdiğiniz kararlara dikkat edelim. Venüs-İkizler geçişinde, iki ayrı proje, planlama, iki ayrı iş ile uğraşmak, iletişimde bulunmak mümkündür. Fakat ben yine de, yukarıda dikkat etmeniz gereken noktaları es geçmemenizi tavsiye ediyorum.
26 Mayıs tarihindeki Jüpiter-Satürn görünümü, endişelerinize teslim olmak yerine, sorumluluklarınızın farkında olmaktır. Kendinize yüklenmek yerine, yükünüzü hafifletecek fiziksel ve bedensel sağlığınıza önem vermektir. Bir şeyleri sürekli köşelemek yerine, hayatı biraz kendi akışına bırakabilmektir. Kendinizi sürekli bir şeylerden sorumlu tutmak yerine, gücünüzün yettiği kadarını yapabilmektir. Başarı tabii ki güzeldir.
27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, gruplar, sosyal ilişkiler, yakın dostluklarda derinlik ve mahremiyet duygusu baskındır. Kişi tanıdığı, bildiği ve kendisine yakın olarak gördüğü kişilerle görüşmeyi tercih eder. Bunun dışındaki kişilere karşı temkinli ve şüpheli davranabilir. Geçtiğimiz Şubat ayından bu yana düşünülmüş işlerin yürürlüğe konması, başlatılması yönünde bir karar alınabilir. Bir işin analizi, araştırılma süreci, hangi ekiple yola çıkılacağı gibi konular üzerinde düşünülebilir. Geri hareket döneminde planlarımızı pek kimseye açıklamayız. Bir sır gibi gizlemeyi tercih ederiz. Bir problem varsa, bunu çözebilmenin yollarını geri hareket döneminde düşünebiliriz. Yine bu dönemde projelerimizde bir yavaşlama veya eksikler nedeniyle duraksamalar olabilir. Dönüp bir daha kontrolünü yapmamız faydalıdır. Aranızda problem olan kişilerle bunları çözebilmenin yolu eleştiriden, şüphe ve önyargılı düşünmekten uzak durmakla mümkündür. Kendimizi de gerektiğinde eleştirmeyi, yüzleşmede bulunmayı bilelim. Karşımıza bir teklif çıktığında bunu mercek altına alalım. Kin, nefret ve öç kavramlarının zararlı olduğunu bilelim.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler        : 2-6-14-15-19-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler                       : 4-10-11-17-18-31
Aşkta En Şanslı Günler                   : 6
Parasal Açıdan Şanslı Günler         : 27-28
Yeniay : 24-25-26
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 9-10-11-12
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

deneme bonusu veren sitelerAnkara Escortizmir escortcasinoPendik Kurtköy Escortgaziantep escortgaziantep escorteryaman escortdeneme bonusu 2024ataşehir escortbetpercabarino casinobestfreeslotgamesPartouche casinoefes casinobetandreaspalacebetbetzulagoldenbahisbetasusgolegolGut casinoMebbistrendyol indirim kodutipobetmarsbahisonwinCasibombetturkey girişmavibetgobahisbetsatBahçeşehir Escort Bayanescortslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netmarsbahiswinxbetbahis sitelericasino siteleriselçuksportsdeneme bonusucasibomstarzbet girişstarzbet girişbahsegelbahsegeladana psikologklasbahisbetebetbelugabahistipobetmariobetbetistmarkajbetparibahisbetineceltabetmatadorbetgrandpashabetcasibomgobahisparmabetbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbetturkeyonwinsahabetrokubetmarsbahisextrabetikimisliwinxbetbahisalgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetmatiksupertotobetoleybetbetlikekralbetperabetimajbetlimanbetsavoybetintobetdiscountcasinomostbetbetroadpiabetmeritkingholiganbetjasminbetasyabahisredwinbetkolikdiscountcasino7slotsmilanobetelitbahisorisbetxslotaresbetfavoribahispadisahbetnakitbahispolobetsekabetmatbetpalacebetgaziemir çilingirmrbahistulipbetnorabahismilosbetrexbetjetbahisjojobetonbahissuperbetinbetexperbetperbahigopokerbetalordbahisvdcasinocasinovalebetonredpinupbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinefavorisen1xbetantalya masaj salonutipobetçorlu halı yıkamacasibomonwingrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisizmir psikologbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomvenüsbethilbetjasminbetpiabetartemisbetmaltcasinoasyabahisbetorspinbettiltmarkajbetbetkombelugabahisrestbetbetpercasibomzürihbetzürihbetzürihbethodribetbombabetbombabetparis sportif quebecparis sportif quebecparis sportifs hors arjelparis sportifs hors arjelparis sportifs hors arjelparis sportifs hors arjelparis sportifs sans vérificationparis sportifs sans vérificationparis sportifs au Luxembourgsites de paris anglaissites de paris anglaismeilleur site de pari sportif internationaljetxjeux de pouletjeux de pouletparis sportif esportparis sportif esportparis sportif tenniscasino en ligne francecasino en ligne francemeilleur casino en lignemeilleur casino en lignecasino roulette en lignecasino roulette en ligneevolution casino en lignecasino bonus sans depotcasino bonus sans depotbookmaker hors arjelcasino roulette astuceaviator jeuxmystake chickenyonibet françaisliste cote matchmeilleur application sportblackjack regleblackjack regleblackjack regleroulette hasardroulette hasardstrategie blackjackstrategie blackjackapplication casino argent réelpalazzocasinojeux gratuit casinojeux gratuit casinojeux gratuit casinojeux gratuit casinojeux gratuits sans inscriptionsjeux gratuits sans inscriptionsjeux gratuits sans inscriptionsroulette françaisecasino legal francecasino legal francecote courses hippiquesparis hippiques en lignekingbettingpmu cotesjeux d'argent avionmeilleurs bonus paris sportifsparis sur le volley-balljeu gratuit pokercasino en ligne fiabletours gratuits casinovideo poker en lignevideo poker en lignevideo poker en lignecasino en ligne gratuitcasino en ligne gratuitnouveau casino en ligneyonibet en francecomment jouer lotocomment jouer lotogalabetceltabetfenomenbetcasinobonanzabettickettélécharger parions sportplinko franceiknowbetcasino dicetulipbetnewcratossite de jeux casino en lignesite de jeux casino en lignesohobetmeilleur site de jeux casino en lignesbetinhermesbetCabarinoonline bahis siteleribetandyoupinupcaddebetnetxcasinoyinebetolabahisonwinbtcbahisbetsatverabetcasinogalata888betsrekorbetmetrobahiselenorbet
<